Reviews

Wat was dit een bijzondere ervaring!

Ik ben Charlot en Dano dankbaar voor de liefdevolle en veilige sfeer die zij creëren. Ik voelde mij direct op mijn gemak en heb een waardevolle ervaring opgedaan, die ik mijn hele leven bij zal dragen. 

Lees meer

De connectie tussen jou en Dano is echt heel puur. Hij vertrouwd jou en jij vertrouwd hem.

Dano heeft me echt zulke prachtige inzichten gegeven. Duidelijk, krachtig en liefdevol. Hij gaf me als het ware een spiegel voor en dat was confronterend maar zó nodig.

Lees meer

From that moment… an enthusiasm transformed into peace..

and all the horses from the other land reacted on me.

They all walked my way… It showed me that by making this change in my life, I will receive support, peace and freedom. And it will open new pathways.

Lees meer

Charlot Dano

Meer reviews

Lieve mooie Charlot,

Wat was de healing sessie bijzonder. Het kaartje dat ik trok kwam al als een bom binnen. En de sessie erna was zó magisch.

De connectie tussen jou en Dano is echt heel puur. Hij vertrouwd jou en jij vertrouwd hem. Daardoor durfde ik me meer ‘over te geven’ aan de sessie.

Dano heeft me echt zulke prachtige inzichten gegeven. Duidelijk, krachtig en liefdevol. Hij gaf me als het ware een spiegel voor en dat was confronterend maar zó nodig.

Dankjewel voor je prachtige sessie! Het heeft heel veel met me gedaan, en ben je super dankbaar!

Zo’n bijzondere ervaring!

Charlot haar band met Dano is magisch. Echt een aanrader voor iedereen.

@Body.Your.Mind

Wat was dit een bijzondere ervaring! Doordat Dano reageert op jouw energie, krijg je direct een spiegel voor je. Het waardevolle aan deze vorm van coaching is dat je uit je hoofd gaat en echt gaat voelen en ervaren wat er met je gebeurd. Dit maakt het zo effectief.

Ik ben Charlot en Dano dankbaar voor de liefdevolle en veilige sfeer die zij creëren. Ik voelde mij direct op mijn gemak en ik heb een waardevolle ervaring opgedaan, die ik mijn hele leven bij zal dragen. In de praktijk val ik regelmatig terug op de inzichten die ik tijdens de sessie heb verworden. 

Lieve Charlot,

Wat ben ik een ervaring rijker! Ik vond het gisteren heel bijzonder. Omdat ik je ken, vond ik het best heel spannend. Maar het voelde al heel snel goed en vertrouwd!

Wauw, wat doe je dit goed! Helemaal op jouw eigen manier.

Ik ben trots, op mijzelf dat ik dit heb gedaan buiten mijn comfortzone, en nog meer op jou! Powervrouw ben je!

Just come back from a session with Charlot. I always wanted to do session with a horse. Just out of curiosity.

It’s so beautiful how horses are mirroring your inner world. They are teachers where there is no mind, only truth.

They showed me soft and loving side of me and that i am a natural giver. Receiving can sometimes be a challenge, but i can do it.

The most beautiful thing happened when I put the intention into the field (without words) of a very important decision I have made.

From that moment… an enthusiasm transformed into peace.. and all the horses from the other land reacted on me.

They all walked my way… It showed me that by making this change in my life, I will receive support, peace and freedom. And it will open new pathways.

I saw everything goes by itself. Destiny.

@Mariajohannaofficial

Het heeft even geduurd, want ik vond het lastig om mijn ervaring in woorden uit te drukken. Voor mijn gevoel dekte het namelijk de lading niet en deed het te kort aan de ervaring. Ik werd net wakker en het eerste wat ik moet: uit mijn hoofd en vanuit mijn gevoel schrijven en NU is het moment.

Wat ik ontzettend waardeer is dat je de ruimte en vertrouwen hebt gegeven om mijn review op mijn eigen manier en eigen tijd te schrijven. Hierdoor voelde het niet als iets wat “moest” doen, maar graag wilde doen!

Dankjewel lieve @charlot.Wildhealingcoach voor de duidelijke vertaling van wat Dano mij heeft laten zien. You’re a truly inspiration. 

Met mezelf afgesproken dat ik ga paardrijden als ik in Ibiza woon. 

@ghyleneleonore

Vertrouw je eigen gevoelens, vind je eigen kracht, je bent niet alleen!

Volg mij en Dano op Instagram!

@Charlot.Wildhealingcoach